Het ARKK Duplicator Fonds

Eindelijk beleggen in s’werelds succesvolste ETF

Het welbekende ARKK fonds van Cathy Woods heeft een indrukwekkend rendement behaald. Profiteer ook van deze rendementen en start vandaag met het beleggen.

De performance In 2020: +152.21%
De performance gemiddeld afgelopen drie jaar: +52.55%
De performance gemiddeld afgelopen vijf jaar: +45.40%

Bron: Ark-invest.com

Het ARKK® fonds is wereldberoemd, maar niet voor Europeanen beschikbaar. Via Systems2follow is dit voor het eerst wel mogelijk. Uw fondsbeheerder repliceert de exacte holdings van het ARKK vlaggenschip fonds en herbalanceert deze iedere week op vrijdag.

Dit is hoe uw fondsbeheerder dit fonds ook zelf in privé al jaren handelt, met hoge winsten tot gevolg.

Er kunnen door verschillende redenen kleine verschillen in de weging ontstaan tussen het ARKK® fonds dit fonds. Deze verschillen zullen uiteraard zo minimaal mogelijk gehouden worden wanneer mogelijk.

Meer informatie over het ARKK® fonds is te vinden op Ark-invest.com.

Dit fonds heeft zijn waarde in de loop van de tijd meer dan bewezen, vandaar uw fondsbeheerder deze strategie aanbiedt. Waarom het wiel immers opnieuw uitvinden?

Wij kunnen niet garanderen dat rendementen 1 op 1 hetzelfde zijn als het ARKK fonds zelf. We proberen het portfolio zo strict mogelijk te dupliceren. De inhoud van het portolfio van ARKK wordt dagelijks gepubliceerd. Deze dupliceren wij wekelijks. Wij lopen dus als het ware achter het fonds aan, waardoor rendementen daardoor wat lager (of soms juist wat hoger) komen te liggen.

Vanwege de relatief lage instapprijs zijn er daarnaast enkele fondsen met een dermate hoge aandelenprijs van boven de 1.000 euro of dollar per stuk, die wij niet in het fonds opnemen.